Producenter & leverantörer

Vi samarbetar uteslutande med företag som producerar sina produkter i Roslagen eller vars företag är baserat här. 

Genom att handla hos oss stöttar du alla dessa duktiga och lokala företag som är så viktiga för det lokala näringslivet. Vänligen se nedan lista för mer information om dessa fantastiska lokala företag.


Perspective by Mattsson
Roslagens Brygghus
Fru Strid
Made by Wiks

Läs mer om några av våra leverantörer nedan.

Vitsjökrokens gård

Tomas, Helena och dottern Torund flyttade till sin gård strax norr om Norrtälje i Estuna socken sommaren 2018 och slutade sina jobb som biologer för att leva ett lugnare liv.

I Tullportsgatan 1s butik i Norrtälje kan ni köpa deras rapsolja, olika sorters senap och läppbalsam. Rapsoljan är en av våra absoluta storsäljare, och väl värt en omväg.

Besök Vitsjökrokens hemsida här.
Tårtstugan

Tårtstugan startades 2012 av Karin Beronius. Karin är i grunden gymnasielärare men skolade om sig till konditor vid PME Knightsbridge School of cake dekoration and art.

Vi jobbar tätt ihop med Karin och hon bakar många produkter till vår butik utefter våra kunders önskemål. Vid högtider säljer vi hennes specialbakade godsaker så som cupcakes och maccarons, men allt som oftast har vi hennes småkakor, fröknäcke och granola i vårt standardsortiment. 


Besök Tårtstugans hemsida här.

Totties Mat

Totties Mat föddes 2014 när Daniel Tottie åkte land och rike runt och helgrillade vildsvin åt grillfester och bröllop på somrarna.
2017 fick Totties Mat tillgång till ett stort kök i Älmsta utanför Norrtälje och med på resan är kollegan Marcus Backman.

Våren 2021 lanserade de en serie skafferiprodukter som vi är stolta över att få sälja på Tullportsgatan 1. Vi säljer deras fermenterade chilisåser, Roslagsketchup, BBQ-sås samt tre olika kryddblandningar. Väl värda att testa!

Besök Totties hemsida här.


Foto: Stéphane Lombard


Norrtelje Musteri

Norrtelje Musteri drivs av Katarina Holmberg och är ett litet hantverksmusteri som ligger i utkanten av Norrtälje stad. Med ledorden Glädje, Kvalitet och Hållbarhet produceras äppelmust på svenska råvaror.
Produkterna är mångfaldigt prisbelönta i Must-SM och andra mathantverkstävlingar.

Vi säljer Katarinas fantastiska äppelmust i ett antal olika storlekar på förpackningar och äppelsorterna blandas utifrån säsong och tillgång på äpplen.
Besök Norrtelje Musteris hemsida här.

Perspective by Mattsson

Perspective by Mattsson drivs av fotografen Andreas Mattsson som arbetar som kock på en skola i Norrtälje, men jobbar mer och mer med fotograferandet. Han har ett helt unik sätt att visa upp Norrtälje och Roslagen på och det finns något drömskt och mystiskt i hans bilder.

Vi har ett unik och nära samarbete med Andreas där vi tillsammans med honom tar fram helt nya produkter som inte går att hitta någon annanstans. Tillsammans med Andreas och lokala tryckeriet Ratius tar vi fram allt från pussel och vackra posters till vykort och julkalendrar.

Grävlings Naturprodukter

Grävlings Naturprodukter på Gräsö drivs av Janne & Martina Törnqvist och deras gemensamma vision om ett företag som fokuserar på tillvaratagande, hållbart leverne och återbruk. Deras mål är att de produkter de tillhandahåller till största möjliga del skall vara tillverkade av överblivet och återvunnet material med så lite spill som möjligt.

Vi säljer flera av deras produkter lite beroende på säsong men har oftast deras honungsljus, tjärtvål, färgade ull och oknytt inne i butiken. Oknytten är ett så vackert hantverk och så gulliga så de inte går att motstå!

Besök Grävlings naturprodukters hemsida här.Roslagens Brygghus

Rö Bryggeri

Milan kafferosteri  

Lohärad honung

Norrtelje Brenneri  

Fru Strid

OA Agentur

Systrana Matjord